Ik ben omdat wij zijn

Bestudeer de wetenschappen, bestudeer de kunst,
ontwikkel je zintuigen, in het bijzonder: leer zien!
Realiseer je dat niets op zichzelf staat en dat alles
met elkaar in verbinding staat.
Leonardo da Vinci (van der Hilst, 2010)

In verbinding met mijn unieke zijn en door dicht bij mijzelf te blijven, verbind ik mij met de wereld om mij heen. Door samenwerking met allerlei mensen binnen projecten ontstaan er co-creaties. Met elkaar worden er ideeën ontworpen om daarmee mogelijkheden voor de toekomst te creëren. De focus ligt op het uitvoeren, het in de praktijk brengen en vorm geven aan de creaties die in de samenwerking ontstaan. Voor mogelijkheden in de toekomst ontwikkelen we met elkaar grens overstijgende ideeën en werkvormen door vanuit een geheel te kijken en van daaruit tot handelen te komen. Een proces van eenwording.

Soundhealing consulent

De helende kracht van klanken.
Ervaar, beleef en ontdek de unieke werking van je eigen klank, stemvorken, klankschalen en andere klankinstrumenten. De masters Nestor Kornblum en Michêle Avérard van HarmonicSounds, The Association of Sound Therapy hebben mij opgeleidt in  de helende kracht van klanken. Deze opleiding ervaarde ik als een dankbaar geschenk om met mijn eigen en ieders eigen klank aan het werk te gaan.
Klanken van jezelf door middel van je eigen stem en ondersteunende klankinstrumenten als een krachtig middel inzetten voor persoonlijke groei, verandering en om uiting van creaties mogelijk te maken.
Door middel van een soundhealing consult ervaar je door klank en frequentie de verandering aan gezondheid en welzijn. De verandering vindt plaats door de persoonlijke frequenties die in beweging gebracht worden. De klanken geven een resonantie en masseren zo alle cellen in je lichaam. De klanken zijn omvangrijk, vol van boventonen, harmonisch en natuurlijk. De resonanties van de klanken stimuleren alle cellen van je lichaam de oorspronkelijke balans terug te vinden. Je bepaalt zelf wat voor jou belangrijk is en waaraan je aandacht wilt geven. De soundhealing vindt plaats op een behandeltafel of op een futonmatras op de grond, waarin je in gemakkelijk zittende kleding de soundhealing ervaart en beleeft. Als afsluiting vindt er een stiltepauze plaats waarin de resonanties van de klanken in alle cellen hun uitwerking hebben. Elke soundhealing is anders en wordt verschillend ervaren en beleefd. De toepassingen van een soundhealing variëren van een zachte, diep werkzame ontspanning tot aan een doelgerichte benadering van helende
processen. Een soundhealing biedt de mogelijkheid tot onder andere;

  • verwondering
  • gevoel van welbevinden
  • in het nu zijn
  • ontdekkingen doen en verbanden leggen
  • contact maken met je innerlijke belevingswereld
  • diepe ontspanning

  • www.globalsoundhealing.net